VELGEN REINIGEN

VELGEN REINIGEN.

EN BANDEN ZWART MAKEN

Ben je op zoek naar een hoogwaardige velgenreiniger die ook door professionals wordt gebruikt? Onze velgenreinigers waren voorheen exclusief verkrijgbaar voor professionals. Nu zijn ze ook beschikbaar voor consumenten die op een eenvoudige manier hun autovelgen willen reinigen met een kwalitatief hoogwaardig product.

 

SNOW FOAM SHAMPOO

FOAM SPRAYERS

SNOW FOAM GUNS

PRE-WASH SETS

Wheelcleaner X-treme

Ph-neutrale Velgenreiniger

Wil je de velgen van je auto eenvoudig reinigen op een veilige manier? Gebruik dan onze Wheelcleaner X-treme, Dit is een Ph-neutrale velgenreiniger die vastzittend vuil, remstof en ijzerdeeltjes oplost op een veilge manier.

Spray de Wheelcleaner X-treme op de droge afgekoelde velgen en laat enkele minuten inwerken.  Niet op laten drogen ! De vloeistof kleurt paars wanneer deze geactiveerd word waardoor ijzerdeeltjes loskomen van de velg. Spuit nu de velg af. Voor ernstig vervuilde velgen gebruiken i.c.m. een velgenborstel.

Brandschone velgen

Gebruik een velgenborstel.

Maak jij de velgen van je auto wekelijks schoon? 95% van onze klanten doen dit niet, een eerlijk verhaal: dan krijg je de velgen alleen goed schoon wanneer je een velgenreiniger gebruikt i.c.m. een goede velgenborstel. Wij hebben gekozen voor een velgenborstel die goed reinigt maar geen krassen achterlaat.

Mooie zwarte banden?

Maak de banden eerst schoon.

Nu de velgen weer blinken word het tijd om de banden weer mooi zwart te maken. Hiervoor is het aan te raden de banden eerst te reinigen! dit doe je d.m.v een borstel of kwast. Door het vuil te verwijderen worden ze al zwarter. Ook  trekt de banden gel of foam veel dieper in het rubber waardoor het langer blijft zitten. De kwasten zijn ook heel handig om de kleine hoekjes van je velgen mee te reinigen.

Glanzend zwarte banden

Gebruik plasti-protector.

Wil je de banden van je auto mooi glanzend zwart maken? Gebruik dan onze plasti-protector, dit is een gel op lie basis die de banden voedt en laat glanzen. Je brengt hem aan met een banden applicator.

Met de plasti protector kun je ook dof geworden kunststof bumpers, sielijsten, spatborden en spiegelkappen weer mooi maken.

Ga voor een satijnglans

Gebruik onze Tryre Foam.

Ben je niet zo van de extreem glanzende banden maar ga je meer voor een satijnglans? Gebruik dan onze Tyre foam, spuit dit bandenschuim op de band en laat het opdrogen. Lekker makkelijk toch?

Ook hebben we de engine en tyre dressing die is zowel toepasbaar op de banden, op kunststof delen in de motorruimte en kunststof wielkuipen.

Duidelijk uitgelegd

brochure schuin klein

Duidelijk uitgelegd

BIJ ELKE BESTELLING

GRATIS AUTOPOETS STAPPENPLAN

Plaatst je een bestelling in onze webshop? Dan ontvang je een gratis autopoets stappenplan. Hierin leggen we duidelijk uit hoe je onze producten gebruikt, En lees je hoe jij eenvoudig jouw auto in 5 stappen in topstaat brengt en houdt.

EXTREEM VIEZE VELGEN?

Gebruik onze Wheelcleaner ACF.

Dit is een extreem krachtige velgenreiniger alleen geschikt voor gelakte velgen. Spray deze velgenreiniger op de velgen en banden laat even inwerken (niet op laten drogen) en spuit af met een hogedrukspuit. Worden je velgen hiermee niet schoon? vergeet het dan maar. Wij adviseren bij het gebruik van de wheelcleaner acf handschoenen te dragen. Gebruik op eigen risico!

Volg ons op: