OVER ONS: ONZE PRODUCTEN DOEN WAT ZE BELOVEN

High Performance Carcleaning products

High performance car cleaning producten voor de echte detailer, sinds 1958 geproduceerd en ontwikkeld in Belgie volgens uniek eigen receptuur.

Geschikt voor elke autoliefhebber, Detailer en professional voor het wassen, poetsen en onderhouden van de auto! Betaalbare producten die keer op keer doen wat ze beloven!!

Producten van hoge kwaliteit

Voor een betaalbare prijs!

CARCLEANING PRODUCTEN

Carcleaning producten sinds 1958 geproduceerd in Belgie.

VOOR DE SERIEUZE DETAILER

Voor de serieuze detailer die gaat voor kwaliteit en gebruiksgemak.

EENVOUDIG IN GEBRUIK

Geschikt voor zowel de beginner als professional.

VOOR 17.00 BESTELD

Dezelfde werkdag verzonden naar Nederland en Belgie.

Geschiedenis Carcosmetix

In 1958 opgericht door mevrouw Wehrle.

Opgericht in 1958, groeide het bedrijf uit tot een wereldwijde pionier op het gebied van de fabricage van professionele auto-onderhoudsproducten. Stichtster, mevrouw Wehrle, begeleidde niet alleen de ontwikkeling, productie en verkoop, maar transformeerde Wehrle binnen korte tijd tot een begrip, zelfs tot dé referentie in de wereld van garages, carrosserieën en autowasstraten.

Wehrle bleef voortdurend investeren in nieuwe producten. Een doordacht productieproces en strenge kwaliteitscontroles hebben het bedrijf een bewonderenswaardige reputatie opgeleverd.

In 1996 werd Christoph Meersman de zaakvoerder van bvba Wehrle’s Distribution, die verantwoordelijk is voor de wereldwijde distributie van Wehrle-producten. Acht jaar later zag het merk Carcosmetix het daglicht, samen met de lancering van nieuwe, revolutionaire producten die voldoen aan de strengste milieunormen en de veiligheid van de gebruiker waarborgen.

 

fabriek belgie

Geproduceerd door  Wehrle's Distribution - Carcosmetix b.v.

In 2018 zijn Wehrle en Carcosmetix erkende en gewaardeerde merken in heel Europa. Veel buitenlandse bedrijven verkopen de kwaliteitsproducten van Wehrle, vaak onder privaat label.

Zestig jaar van ontwikkeling en succesvol onderzoek naar nieuwe en betere producten hebben vandaag de dag geresulteerd in een uitzonderlijk sterk imago voor de producten van Wehrle en Carcosmetix. Dit imago vormt de basis voor wereldwijd succes en geeft vertrouwen aan duizenden tevreden gebruikers en enthousiaste dealers, zowel nationaal als internationaal.

Dit sterke imago, samen met onze hoogwaardige producten, zal ongetwijfeld ook u aanspreken.

ONS TEAM MET PASSIE VOOR AUTOPOETSEN

Wij staan voor je klaar!

Het team van Carcosmetix staat klaar met het beste advies, zodat jij je auto op hoog niveau kunt poetsen en onderhouden met kwaliteitsproducten tegen een betaalbare prijs.

Jeroen lagraauw

Jeroen Lagraauw

SHOP/ ADVISER
Dennis

Dennis Blom

SHOP / ACCOUNT MANAGER

MR VIE DETAILING

PRODUCT TRAINING

Hermen Kranendonk

ACCOUNT MANAGER

Carcosmetix Carcleaning producten

Waar verkrijgbaar?

De producten van Carcosmetix zijn exclusief verkrijgbaar in onze webshop en in de Carcosmetix Concept store op slechts 15 km van Rotterdam.

Carcosmetix Concept store

Edisonstraat 84a, 3281NC Numansdorp

Openingstijden:

Ma t/m Vrij 10:00 tot 17:00 uur Zaterdag 10:00 tot 16:00 uur.

Contact gegevens:

Tel: +31(0) 186 684 882 Mail:info@carcosmetix.nl

Social media

Volg ons op: