IK sprayers en drukspuiten voor professioneel gebruik

De Sprayers en Drukspuiten van IK kenemerken zich door de hoogwaardige kwaliteit en design. Deze professionele sprayers zijn ontworpen voor dagelijks gebruik om snel en efficient mee te kunnen werken.

Sprayflessen:

IK MULTI TR MINI 360

IK MULTI TR MINI 360

Bestand tegen zuren en de meeste agressieve producten.

Product info
IK Multi TR 1

IK MULTI TR 1

Bestand tegen zuren en de meeste agressieve producten.

Product info
IK HC TR

IK HC TR 1

Bestand tegen oliën, oplosmiddelen en petroleumbijproducten.

Product info

Hand Pompsprayers:

IK Multi 1.5 Spraypomp

IK MULTI 1.5

Bestand tegen zuren en de meeste agressieve producten.

Product info
IK HC 1.5 professional sprayer

IK HC 1.5

Bestand tegen oliën, oplosmiddelen en petroleumbijproducten.

Product Info
IK Multi Pro 2

IK MULTI PRO 2

Bestand tegen zuren en de meeste agressieve producten.

Product info

Hand Foamsprayers:

IK Foam 1.5

IK FOAM 1.5

Voor het genereren van droog schuim.

Product info
IK FOAM Pro 2

IK FOAM PRO 2

Voor het genereren van droog schuim.

Product info
IK Foam pro 2 +

IK FOAM PRO 2 + (persluchtventiel)

Voor het genereren van droog schuim.

Product info

IK Pompsprayers:

IK multi 6

IK MULTI 6 – 4 liter

Bestand tegen zuren en de meeste agressieve producten.

Product Info
IK Multi 9

IK MULTI 9 – 6 liter

Bestand tegen zuren en de meeste agressieve producten.

Product Info
IK Multi 12

IK MULTI 12 – 8 liter

Bestand tegen zuren en de meeste agressieve producten.

Product Info

IK Multi Pro Pomsprayers:

IK MULTI Pro 9

IK MULTI PRO 9 – 6 liter

Bestand tegen zuren en de meeste agressieve producten.

Product Info
IK Multi Pro 12

IK MULTI PRO 12 – 8 liter

Bestand tegen zuren en de meeste agressieve producten.

Product Info
IK Foam Pro 12

IK FOAM PRO 12 – 6 liter

Voor het genereren van droog schuim.

Product Info

IK Foamsprayers op accu:

IK e Foam Pro 12 Accu Foamer

IK e FOAM PRO 12 – 6 liter

Voor het genereren van droog schuim.

Product Info
ik sprayers

Waarom kiezen voor IK Sprayers

Ik Sprayers onderscheiden zich door hun robuste materialen, veiligheid, ergonomisch design en bestandheid tegen de verschillende stoffen die worden gebruikt in de bouw (strippen en ontvetten), industrie, automotive (autowassen en detaillering), ongediertebestrijding, virus- en epidemiebestrijding, voeding sector en reiniging en desinfectie (ziekenhuisdesinfectie, desinfectie van openbare gebouwen, desinfectie van kantoren en fabrieken, reiniging en desinfectie in de horeca, desinfectie van zwembaden, desinfectie van badkamers en kleedkamers, desinfectie van voertuigen enz.)

Industriële sprayers voor de meest veeleisende klussen

IK Sprayers kunnen voor een groot aantal klussen worden gebruikt: Aanbrengen van alcoholen en ketonen, agressieve chemicaliën, ontsmettingsmiddelen op chloorbasis, alkalische oplossingen, oplosmiddelen op basis van petroleum, pesticiden op basis van oplosmiddelen, plantaardige en dierlijke oliën, smeermiddelen, neutrale reinigingsproducten, zuren en producten met onder andere schuimmiddelen.

De professionele drukspuiten van IK zijn zeer veelzijdig. Ze hebben een breed scala aan accessoires om uw drukspuit aan te passen aan uw toepassingsbehoeften (hoogte, moeilijk bereikbare plaatsen, enz.).

Dankzij de onderhoudskits en reserveonderdelen is de garantie en duurzaamheid van uw drukspuit maximaal.