IK Multi Trigger 1

IK Multi TR1

De IK Multi Trigger 1 Sprayfles is een multifunctionele professionele sprayer geschikt voor dagelijks gebruik in een breed scala van sectoren zoals reiniging en desinfectie, auto- en voertuigdetaillering, virus-, plaag- en epidemiebestrijding, doe-het-zelf of industriële toepassingen en airconditioning (HVAC).

Artikelnummer IK Multi TR1

8.41.70

K Multi Trigger 1

Geschikt voor de Sectoren:

Industrie, Reinigen, Desinfectie, onderhoud, Automotive en Detailing, Ongediertebestrijding,Epidemieën en virusbestrijding.

IK Multi Trigger 1 is te gebruiken voor de volgende carcosmetix producten:

Allzweck, Glassclean Geel, Glassclean Rood, Insectcleaner, Multi clean, Easy polish, Wiper Shine, Car Refresh, Wheelcleaner, Wheelcleaner-Acid free, Wheelcleaner Xtreme,  

Prijs 10,40 incl. btw (8,60 excl.)

TOEVOEGEN AAN WINKELWAGEN
ik multi tr 1 trigger min
ik sprayers kopen min
sprayer voor velgenreiniger min
sprayer voor horeca min
sprayfles schoonmaak bedrijven
sprayfles voor glazenwassers min