IK HC Trigger 1

IK HC TR1

De IK HC Trigger 1 Sprayfles is een multifunctionele professionele sprayer geschikt voor gebruik met plantaardige en dierlijke oliën, op koolwaterstoffen gebaseerde oplosmiddelen, smeermiddelen en aardolieproducten.

De sprayer is ideaal voor gebruik in de auto-industrie voor taken zoals het reinigen van remmen, het verwijderen van teervlekken en het verwijderen van siliconen van de carrosserie voorafgaand aan het lakken.

De Trigger HC 1.5 is optimaal voor industriële toepassingen van bescherming, ontvetten en smering, evenals houtbehandeling.

Artikelnummer IK HC TR1

8.17.74

IK HC Trigger 1

Geschikt voor gebruik met:

Plantaardige en dierlijke oliën, op koolwaterstoffen gebaseerde oplosmiddelen, smeermiddelen en aardolieproducten.

IK HC 1 is te gebruiken voor de volgende carcosmetix producten:

Vinyl, Brakeclean, Acrysol 

Prijs 11,95 incl. btw ( 9,87 excl.)

TOEVOEGEN AAN WINKELWAGEN
IK HC 1
trigger voor oplosmiddelen
sprayer geschikt voor oplosmiddelen
sprayfles voor bandenzwart
sprayfles voor olie
sprayfles voor remmenreinige