IK HC 1.5 Sprayer 0,75Ltr

IK HC 1.5 Sprayer

De IK HC 1.5 Sprayer is een multifunctionele professionele pompsprayer geschikt voor gebruik met plantaardige en dierlijke oliën, op koolwaterstoffen gebaseerde oplosmiddelen, smeermiddelen en aardolieproducten.

De sprayer is ideaal voor gebruik in de auto-industrie voor taken zoals het reinigen van remmen, het verwijderen van teervlekken en het verwijderen van siliconen van de carrosserie voorafgaand aan het lakken.

De HC 1.5 Sprayer is optimaal voor industriële toepassingen van bescherming, ontvetten en smering, evenals houtbehandeling.

Artikelnummer IK HC 1.5

8.17.74

IK HC 1.5 Sprayer

Geschikt voor gebruik met:


Plantaardige en dierlijke oliën, op koolwaterstoffen gebaseerde oplosmiddelen, smeermiddelen en aardolieproducten.


IK HC 1.5 Sprayer is te gebruiken voor de volgende carcosmetix producten:


Vinyl, Brakeclean, Acrysol 


Prijs 26,40 incl. btw ( 21,82 excl.)

TOEVOEGEN AAN WINKELWAGEN
img bm ik hc 1 5 min
IK HC 750ml
SPrayer voor harsverwijderaar min
Sprayer voor smeermiddelen