Carcleaning Products Made in Belgium

Nu verkrijgbaar voor iedere autobezitter!

In 1958 richtte mevrouw Wehrle in België een bedrijf op dat gespecialiseerd is in onderhoudsmiddelen voor auto’s. Ze was verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en verkoop en slaagde erin om het bedrijf binnen korte tijd tot een begrip te maken in de wereld van garages, carrosseriebedrijven en carwashes.

In slechts enkele jaren groeide het bedrijf uit tot een toonaangevende wereldwijde pionier in de fabricage van professionele onderhoudsproducten voor auto’s. Door voortdurend te investeren in nieuwe producten, kon het bedrijf een uitstekende reputatie opbouwen dankzij een uitgekiend productieproces en strenge kwaliteitscontroles.

In 2004 introduceerde het bedrijf de Carcosmetix-productlijn, die bestond uit nieuwe, revolutionaire producten, exclusief beschikbaar voor professionele gebruikers. Na meer dan 60 jaar ontwikkeling hebben we besloten de Carcosmetix producten op de consumenten markt te brengen. Nu dus beschikbaar voor iedere autobezitter die zijn auto in topconditie wil houden.

Ons focuspunt blijft liggen op de kwaliteit van het product, en daarom hebben we gekozen voor eenvoudige, no-nonsense verpakkingen die degelijk, kostenbesparend en milieubewust zijn.

Met Carcosmetix High Performance Car Cleaning products bieden we professionele kwaliteit tegen een betaalbare prijs voor iedereen die de beste zorg voor zijn auto wil.