AUTOPOETS STAPPENPLAN

GRATIS BIJ ELKE BESTELLING

Maak zelf je auto weer als nieuw met ons uitgebreide stappenplan autopoetsen. Hiermee maak jij in 5 eenvoudige stappen ook jouw auto weer als nieuw!

Je ontvangt dit stappenplan GRATIS bij je bestelling.

Carcosmetix

HET STAPPENPLAN

Stap 1

Pre-Wash

De belangrijkste stap in het krasloos wassen van je auto.

Stap 1 in ons stappenplan is de Pre-wash in deze stap verwijder je 90% van de vervuiling zonder de auto ook maar aan te raken, Hierdoor voorkom je het maken van krassen en heb je na het wassen altijd een perfect schone auto!

Leer hier hoe je stap 1 de Pre-wash doet.

Pre-wash ik foam pro2
Stap 2

Wassen en Drogen

Wat is de juiste manier en wat heb ik nodig?

Het wassen en drogen van je auto is niet ingewikkeld, we leggen je graag uit wat de juiste werkwijze en volgorde is bij het wassen van je auto en welke producten je gebruikt voor een perfect eind resultaat!

Leer hier hoe je het beste je auto kunt wassen.

Stap 3

Lak Herstellen

Het reinigen van de lak en terug brengen van kleur en glans.

Bij het herstellen van de lak beginnen we met het reinigen van de lak, gaan we daarna krassen verwijderen en herstellen we de kleur, diepte en glans van de lak waardoor je auto er aan de buitenkant weer uit ziet als nieuw! Leer hier hoe je de lak van je auto weer in nieuwstaat brengt!

polijsten auto
Stap 4

Wax en Coating

Met een wax of coating geven we de lak extra glans en bescherming.

Nu de lak weer in nieuwstaat is willen we hem graag zo houden en nog net wat extra glans geven. We beschermen de lak met een wax of coating, zo blijft de lak nieuw en is ie hierna veel gemakkelijker te reinigen doordat vuil geen kans krijgt om te hechten.

Leer hier hoe je zelf de lak van je auto extra glans geeft en beschermd.

spraywax

Volg ons op: