Zelf je Auto wassen

Zelf je Auto wassen begint met een goede autoshampoo, wij hebben hiervoor twee verschillende shampoos.

Hoe was je het beste je Auto?

Hoe was je het beste je Auto zonder krassen te maken? Ben je in bezit van een hogedrukreiniger of ga je aan de slag met de tuinslang, misschien heb je wel helemaal geen gelegenheid om je auto voor de deur te wassen en kies je ervoor om naar de lokale spuitbox te rijden….  lees meer

Washandschoenen en Sponzen

Bij het wassen van je auto gebruik je uiteraard een washandschoen of spons.

Ook hierin hebben we een aantal keuzes, was je graag met een spons ? gebruik dan onze microvezelspons die is lekker zacht en neemt enorm veel water op. Gebruik je liever een washandschoen gebruik dan de onze Fluffy washmitt.

Wil je weten wat het verschil is in gebruik lees dan onze tutorial

Wasemmer

Je hebt uiteraard ook een emmer nodig waar je de Autohampo en water indoet en je washandschoen en spons in uitspoeld, Om je auto veilig zonder krassen te wassen gebruik je bij voorkeur twee emmers.

waarom je het beste twee emmers gebruikt lees je hier

Drogen van je Auto na het wassen

Als je klaar bent met wassen is het tijd om de auto te gaan drogen dit kan met een autozeem of speciale  autodroogdoek, wanneer je de auto niet zeemt of afdroogd zullen er kalkvlekken achter blijven dat is niet wat je wilt.

Heb je onze wash wax of wash & gloss shampoo gebruikt? wrijf de lak dan nog even goed na met de edgeless microvezeldoek hierdoor activeer je de polymeren die achtergebleven zijn op de lak en geef je de lak een extra glans.