Interieurreinigers voor de Auto

MutliClean ons meest veelzijdige product! Met Mutliclean kan je werkelijk bijna alles mee schoonmaken, Deze mat opdrogende allesreiniger is daarom ook uitermate geschikt voor het reinigen van het interieur van je auto.

Geschikt voor kunststof, stuur, dashboard, deurpanelen, zelfs voor het reinigen van matten, Tapijt, bekleding en leer.

De Multiclean werkt het beste i.c.m. onze Detailer Brush Ultra Soft.

 

Maak Kunststoffen en Dashboard weer als nieuw!

Wanneer u de kunststof delen en dashboard van uw auto heeft gereinigd kunt het behandelen met onze Plastisheen, dit is een dressing voor alle soorten kunststof, en delen in het interieur van uw auto behalve het stuur.

De Plastisheen voedt en hersteld de kleur en geeft een matte look. Ook maakt het Kunststoffen anti-statisch waardoor stof en vuil minder makkelijk hecht.

Bekleding reinigen

Stoffen bekleding

Voor het reinigen van stoffen bekleding in de auto hebben we de Textilnet bekledingreiniger dit is een reinigingsschuim wat u na het stofzuigen van de bekleding opspuit even laat inwerken en hierna afneemt met een microvezeldoek.

Lederen bekleding 

Voor de lederen bekleding in uw auto is er de Leather Spray dit product gebruikt u nadat u het leer heeft gereinigd met de Multiclean, Hierdoor word het leer gevoed waardoor het mooi zacht word.